+36 (20) 526 8212

Szuhakálló - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
75.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
309759

Kényelem vidéken !

Leírás


Eladásra kínálunk egy vidéki Otthont Szuhakállón, egy olyan területen, amely magában hordozza a vidéki varázst és kényelmet. Egy 2.746 m2-es körbekerített „kis” paradicsom, mely művelési ág alól kivett külterületen található. A 140 m2-es vendégház maga a kényelem, tégla falazattal és szigeteléssel kivitelezve. A fafödém 10 cm vastagságú kőzetgyapottal borított,ami télen melegen, nyáron hűvösen tartja a helyiségeket, a tető cseréppel fedett.
A fa ablakok és ajtók egyedi darabok, hőszigeteléssel és spalettával felszerelve, ami még hangulatosabbá teszi a mindennapokat. Az Otthon melegét vegyes-tüzelésű kazán biztosítja. Minden helyiség járólappal burkolt.
A lakórész jelenleg 2 szobát, hatalmas nappalit, étkezőt és konyhát foglal magában, de igény esetén további 2 szoba kialakítható. A 25 m2-es fedett terasz közvetlenül a bejárathoz csatlakozik, ideális helyszín a reggeli kávéhoz vagy esti beszélgetésekhez.
A parkosított kert pedig egy igazi mesevilágba repíti a leendő tulajdonost, fedett filagóriával, grillezővel és kerti tóval. Az otthon teljesen elkülönül a többi résztől.
Az istálló amerikai boxokkal akár 12 ló befogadására is készen áll. Az ipari áram és fúrt kút pedig minden gazda álmát segíti elő. A zárt kerítés nagyméretű, kovácsoltvas kapuval rendelkezik.
Ez egy olyan hely, ahol a gazdálkodás és a kényelmes családi élet tökéletes harmóniát alkot. Ezenkívül a helyszín kiválóan megőrzi a nyugalmat és a csendet, miközben könnyen megközelíthető. Azoknak ajánljuk, akik egyedi és pihentető otthont keresnek, távol a város zajától!
Amennyiben szükséges, teljes körű, bankfüggetlen hitel-ügyintézéssel segítünk, hogy ez az ingatlan az Ön Otthona lehessen!

Kapcsolati adatok

Füzesi Veronika

Füzesi Veronika

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-526 8212

fuzesi.veronika@katavera.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok