+36 (20) 526 8212

Szuhakálló - Eladó Ház

Alapterület
111 m2
Irányár
17.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
305580

Leírás

Szuhakállón eladó egy 111 nm-es, szintes családi ház, 1500 nm-es telekkel.
Az ingatlan felújításon esett át, de ennek befejezése az új tulajdonosra vár, amelyet már saját elképzelése szerint alakíthat.
Az ingatlanba érkezve folyosó, majd egy tágas konyha vár minket, nyílászárók műanyagok. Az otthon melegét és a meleg vizet gázfűtés biztosítja.
A lenti részen található 2 gyerekszoba, amelyben szellőztető rendszer is ki lett alakítva. Alsó szinten WC, fürdő külön került kialakításra. Villanyvezeték a lenti részen teljesen kicserélve, így már erre sem kell költenie. A tető osztott, a hátsó rész tavaly ki lett cserélve, felújítva.
Fenti részen szobák, fürdő, WC , ezek felújítása az új tulajdonosra vár.
Az udvaron található egy hatalmas terasz, szuper Dézsa, ami a vételár részét képezi. Dupla garázs, 2 autóval is kényelmesen elférnek. Remek kis játszótér, ami megbeszélés tárgya lehet, így akár az új tulajdonos gyermekeivel igény szerint birtokba is vehetik.
Jöjjön nézzen meg és használja ki az állami támogatás adta lehetőségeket. Ez az ingatlan remek választás családosoknak, vagy gyermeket tervezőknek egyaránt.
Amennyiben szükséges, teljes körű, bankfüggetlen hitel-ügyintézéssel segítünk, hogy ez az ingatlan az Ön Otthona lehessen.

Kapcsolati adatok

Füzesi Veronika

Füzesi Veronika

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-526 8212

fuzesi.veronika@katavera.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok